The Media Manager

The Media Manager is hét home entertainment center voor in de zaak. Het online platform combineert professionele opties met bewezen gebruikersgemak en biedt toegang tot meer dan 100.000 songs en 20.000 videoclips van absolute topartiesten. Overzichtelijk georganiseerd, constant geactualiseerd en altijd in ‘beetgare’ beeld- en geluidskwaliteit.

Intuïtieve bediening
Met The Music Manager is zoeken vinden. Alle tracks en clips zijn helder gecategoriseerd.

Clips a la casa
De content kan volledig op je huisstijl worden toegespitst. Clips a la casa dus!

Online monitoring
Het platform wordt extern gemonitord, zodat storingen snel worden gesignaleerd én opgelost.

Visuele interactie
Met advertentiemogelijkheden, foto-integratie en vloeiende tickertape animaties informeer, inspireer en committeer je bezoekers.

Features, features, features
Meer weten over de vrijwel oneindige mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Een onsje minder

Wellicht heeft u al die features niet nodig, of doet u niets met video. Daarom biedt VME ook versies van het systeem met een ‘’onsje minder’’ aan features en content.

The Media Manager - narrowcasting

Wel een scherm om met uw gasten te communiceren, maar muziek video’s passen niet bij de door u gewenste sfeer?

The Music Manager

Bent u op zoek naar een eenvoudigere oplossing? Dan is The Music Manager perfect voor u. Met The Music Manager bent u in staat uw muziek online te beheren op uw eigen computer.

Aanvullende dienst

WIFI

Tegenwoordig is WiFi niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ook daar heeft Vision Music Entertainment een module voor ontwikkeld.

Met de WiFi module in combinatie met de Media Manager muziekcomputer nemen wij deze ‘ingewikkelde’ techniek zorgeloos uit uw handen. Zo kunt u nameliijk een (beveiligd) draadloos netwerk aanbieden. Een door velen zeer gewaardeerde service.